Представители (5)

Брокер продажби

Управлявам агенция за недвижими имоти А1 от 6 години. Работата в сферата на имотите е вълнуваща. Дава възможност за разгръщане на професионалния потенциал и лидерските качества. Стимулира креативното и творческото си мислене. Като управител на агенция А1 залагам на качеството пред количеството. Държа на екипната работа. Брокерите в А1 притежават знанията и качествата, за да превръщат имота в успешна сделка за клиента. В свободното си време обичам да бъда сред природата. Силно ме зарежда и разтоварва от напрегнатата седмица. Обичам да пътувам. Двата езика - английски и руски, които владея ми помагат да нямам езикови бариери. Държа клиентите на А1 да получават изключително обслужване. Работата като брокер изисква перфектна комуникативност и познаване на човешката психология и по-скоро нужди - от какво се нуждае клиента ми..от разбира не на първо място, разбира се. Важно е да чувате клиента си какво ви говори, най-вече когато ви разказва за себе си и близките си, защото обикновено една продажба е свързана с лична история и е не по-малко важна за него и мен от самата сделка, защото двете вървят ръка за ръка. Когато клиентът се почувства разбран математиката става по-сладка :)  Държа на добрите взаимоотношения между хората. Ето защо създадох „Академия за принцеси и принцове“ - детска школа за личностно самоусъвършенстване и моделство. Тези занимания ме вдъхновяват и развиват нюха на децата към красивото в живота. Ценя семейството. Майка съм на две прекрасни деца. Имам много приятели, общителна и позитивна личност съм. Водя активен социален живот. Спортувам.  

тел.: 0888 502 050

Брокер продажби

Казвам се Мария Бакалова и от 4 години съм в отбора на агенция за недвижими имоти А. Избрах А1, тук мога да се развивам. Работата е динамична и разнообразна. Завърших езикова гимназия, коeто ми помага в работата с чужденци, търсещи имоти. Общувам с клиентите с лекота, което ми носи удоволствие от работата. Обичам природата и всяка свободна минута съм сред нея, където разпускам и чувствам свободна.  

тел.: 0884 905 050

Брокер продажби

Така и не станах IT специалист, въпреки че завърших "Компютърни системи и технологии". Независимостта и гъвкавостта на бизнеса с недвижими имоти не ми остави и секунда време да обмисля целодневно седене зад комютъра. Вече 10 години продавам апартаменти и къщи на българи и чужденци. Говоря свободно английски и руски език. Имам нужда от свобода и простор и самите ми хобита, сноуборд, парапланер, подводен риболов и др., го показват. Това е причината да работя в агенция за недвижими имоти А1. Свободата ме мотивира и амбицира да работя успешно.  

тел.: 0885 502 010

Брокер продажби

Аз съм щастлив човек. Вярвам в развитието "Само напред и нагоре". Имам прекрасен син,който осмисля живота ми. Дава ми стимул да работя на 110% в агенция за недвижими имоти А1. Специализирана съм в продажби на земеделска земя, дворни места, къщи. През свободното си време обичам да бъда със семейството си и приятели,в близост до морето или планината. Много екстремна личност съм отворена за нови предизвикателства. Спортувам и се забавлявам. В А1 имам свободата да вземам решенията аз и да действам, за да се развивам.  

тел.: 0885 904 060