С Open office агенция за недвижими имоти А1 откри новия си офис


| Видяна 1525


С Open office агенция за недвижими имоти А1 откри новия си офис

 

По аналогия на отворен дом бургаската агенция за недвижимости А1 отвори новия си офисза колеги, бизнес-партньори и строителни инвеститори в Бургас на 15. 12. 2016 г. Адреса му е в гр.Бургас на ул.цар Симеон I N:104, партер.

 

Open Office подходът досега не е използван в имотния бранш, поне в Бургас. Така колегите брокери не само посетиха А1, но и директно представиха търсения за свои клиенти. Освен това обсъдиха и какво е важно, за да се спечели доверието на клиента и да бъде насочен към правилния за него имот.

 

„Получи се наистина много интересно и полезно, защото излязох от рамката на стандартното откриване. Отвореният офис в голяма степен се превърна в поредица от бизнес срещи с конкретен резултат за нас и съответно за колегите. Опитах се в максимална степен да улесня колегите и смятам, че го постигнах, защото това си беше събитие за правене на бизнес“ – сподели Детелина Бакалова, управител на А1.

 

Open office-а посетиха Христо Димитров-управителя на агенция Рич,  Добромир Турманов -топ-брокерът на Адрес, Веселина Стоева - управител на Изи Ренталс НИ, колежките от Терра БГ, адвокат Андреа Шивачев, мениджър - продажби на строителна фирма "Дорослава" - Елена Тодорова, Йоана Вълчева - бизнес-партньор връзки с личността, Мария Бакалова-външен брокер-продажби, Красимир Петров - любим клиент на А1.« Назад към всички новини

Най-четенo в БЛОГА