Бургаската агенция за недвижими имоти А1 допълни портфолиото си с услуги, като добави вътрешни ремонти и довършителни дейности към него.


| Видяна 1017


 

А1 разшири имотните услуги, които предлага на клиентите си

 

Бургаската агенция за недвижими имоти А1 допълни портфолиото си с услуги, като добави вътрешни ремонти и довършителни дейности към него.

 

А1 освен, че предоставя цялостно правно и финансово консултиране на сделки с недвижими имоти, агенцията за недвижими имоти ще осигурява и квалифициран майстор строител, който да извършва всички ремонтни дейности по имота преди и след сключване на сделка с него, както и персонална услуга без необходимост от сделка за имот.

Детелина Бакалова, управителят на агенция А1, сключи ексклузивен договор с Даниел Александров - майстор строител, за приоритетно обслужване на имотите на клиенти на агенцията А1. Основната цел е имотът да бъде подготвен за максимална бърза и изгодна продажба или отдаване под наем. Когато клиент е закупил или продал имот с А1 последващият ремонт на имота ще бъде на изключително изгодни цени за клиента.

Повече от 25 години Даниел Александров доказва, че е опитен, коректен и предоставящ високо качество на ремонтните и строителните дейности, които извършва. Спрях се на услугите на Даниел, защото работи без компромиси,“ заяви Детелина Бакалова.

Вътрешните ремонти са най-срещаният тип дейности в един дом. Те са разнообразни по вид и ако не можем да се справим сами, се налага да търсим помощ от различни майстори за тяхното изпълнение. Това е много важна стъпка към подобряването на комфорта в едно жилище. Освен това всеки имот би трябвало да бъде подготвен подобаващо за реализиране на пазара.

Агенция за имоти А1 заедно с Даниел Александров ще осигуряват спокойствие за клиентите на А1преди, по време на и след ремонта и обзавеждането на апартамента, офиса или къщата. По този начин агенция А1 ще поемем вместо клиента грижата за всичко от подготовката на имота да бъде пуснат на пазара–до цялостния ремонт. Осигурява се дизайнерска консултация и закупуването на всички видове необходими строителни материали, извършване на ремонта, почистване и извозване на боклука. Имотът ще бъде издаден в напълно завършен и красив вид.

 

За контакти и иноформация:

Детелина Бакалова - Управител - 0888 50 20 50« Назад към всички новини

Най-четенo в БЛОГА